Olympische- en Paralympische
Spelen Beijing

“Hiring Roos means quality, results, service, humor and always a personal touch,”

Door mijn jarenlange organisatorische, sales- en marketingactiviteiten in het bedrijfsleven bij onder andere de Staatsloterij, het AD en diverse opdrachtgevers in de eventmanagementwereld zoals KPN, KLM Open en NOC*NSF, wéét ik hoe belangrijk communiceren en oprechte aandacht geven is. Ik heb vooral geleerd goed te kijken en te luisteren. Dat doet me denken aan de Paralympics.

Ik sta als projectleider in een grote volle hal met nerveuze sporters en hun familie. Er is wat gedoe met inchecken. “Ongelofelijk. Er staat een mega rij achter je. Je hebt volle aandacht voor me. Je checkt en kijkt of ik het snap. En je blijft dit in alle rust doen”, zegt een vader vol bewondering tegen mij. Dat is absoluut mijn filosofie: Je kunt het beter in een keer zorgvuldig en goed doen, dan is het voor iedereen duidelijk.