TALENTEN TRAINING INCLUSIE
Volvo Ocean Race

“Roos haar enthousiasme, positiviteit en nuchtere kijk op zaken helpen je echt verder. Ze is respectvol naar iedereen en weet bij een ieder de juiste snaar te raken.”

A Bunch of Choices gebruikt evenementen als energiegever om kwetsbare mensen aan het werk te krijgen of ervaring te laten opdoen en haalt vooroordelen bij ondernemers weg om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven. Als coach en trainer geef ik bij zo’n project graag ruimte aan iemand zoals hij is, ongeacht z’n achtergrond. Ik breng er vaak lichtheid in om het te relativeren en zaken iets beter in perspectief te laten zien. 

Ik kreeg een vraag: “Waarom wil je weten waar ik naartoe beweeg? Ik word toch gewoon vrijwilliger?” “Ja, maar als jij mij nou vertelt waar je over twee jaar wilt staan, dan kan ik met je meedenken welke ervaring het beste bij jou past en waarop je dan verder kunt bouwen”. Dat is zoals ik werk. Ik probeer mensen mee te nemen om na te denken over hun talenten en de toekomst. Door de juiste stappen te nemen vergroten ze hun succes.