Teambuilding trainees
Ministerie van BZK

“Wat ik zo bijzonder vind aan Roos als coach en trainer, dat zij zakelijkheid en intuïtie zo goed combineert.”

Als ik met mensen werk, welke groep dan ook, wil ik beweging en verandering zien. Ik begeleid onder andere coaches in het coachen. Dan vind ik het mooi als ik een stukje van die transformatie op gang kan brengen. Met een aantal vragen het inzicht bij de ander zo te krijgen, dat hij zelf gaat bewegen. Dat vind ik het ultieme resultaat. Ik schroom niet om af en toe advies te geven of te zeggen: dit komt nu bij mij binnen, hoe is dat voor jou?

Vanuit Talentcoach zetten wij het thema ’Inclusie’ op de kaart bij organisaties in allerlei sectoren onder meer bij Gemeente Rotterdam, Nationale Nederlanden en Aegon. Ook bij het Ministerie met ons programma ‘Leven in Laak’. Laatst zei iemand: “Het is zo knap hoe jij dat doet. Aan het begin van de training gebeurt er iets bij één van de deelnemers. Aan het einde van de dag doe jij een ‘wrap up’ en dan haal jij talenten of dingen die er speelden naar boven en verwerk je in een verhaal.” Die ‘personal touch’ is voor mij belangrijk. Voor de volle 100% aangesloten zijn en er voor gáán.